Om selskapet - Exacta Lønn

Om selskapet

Exacta Lønn & HR 

Exacta Lønn & HR er en lønnsavdeling i Exacta Services AS, avdelingen har spesialkompetanse innen lønn og personaladministrasjon, våre ansatte jobber daglig med lønn og HR oppgaver.  Vi bistår i de aller fleste problemstillinger og har dyktige samarbeidspartnere om dette skulle trenges. Vi har kunder over hele Norge, men vi er lokalisert i våre kontorer på Kongsberg.

 

Exacta Services AS

Exacta Services AS har svært sterk fagkompetanse med egne team av autoriserte regnskapsførere, egen lønnsavdeling med spesialkompetanse innen sitt fagområde, samt rådgivere innen de fleste aktuelle områder. Siden 80 tallet har vi arbeider med utvikling av teknologi innen vår bransje. Dette medfører stor fleksibilitet for våre kunder og gjør at vi kan tilby våre kunder og gjør at vi kan tilby våre tjenester hvor som helst. som kunde av oss har du tilgang til alle dine bilag, regnskap, logistikk og lønnsdata 24/7 uansett hvor du befinner deg.

Vi kombinerer det beste innen teknologi med unik kunnskap og personlig service

Vi har via ProAcount Aps i København og samarbeidspartner i Stockholm mulighet til å utføre regnskapstjenester for selskaper som har behov for å få tjenester utført også i disse landene.

Exacta Services AS er en del av Exacta Gruppen som du finner mer informasjon om på: Exacta